2020 Ocak ayı vizyondaki filmler

2020 Ocak ayı vizyondaki filmler: Vizyonda hangi filmler olacak? 2020 Ocak ayında vizyona girecek filmleri derledik. Bu ayki sinema programımıza bakalım hangilerini ekleyeceğiz?

1 Ocak

Baba Parası

Tür: Komedi
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Ülke: Türkiye

Baba Parası, Selçuk Aydemir’in hem yönettiği hem senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı Türk yapımı komedi Sinema filmi.


Ip Man 4: Final (Yip Man 4)

Tür: Dram, Aksiyon
Yönetmen: Wilson Yip
Ülke: Hong Kong

Ip Man 4: Final, Wilson Wong tarafından yönetilen ve Raymond Wong tarafından üretilen 2019 Hong Kong biyografik dövüş sanatları filmidir. Donnie Yen’in rolünü tekrar canlandırması ile aynı adı taşıyan Wing Chun büyükustası Ip Man’ın hayatına dayanan film serisinin dördüncüsü ve son filmidir.


3 Ocak

2177 Hackerları (2177: The San Francisco Love Hacker Crimes)

Tür: Bilim Kurgu
Yönetmen: Jose Figueroa
Ülke: ABD

Bir adam gözlerini açtığında, kim olduğuna dair hiçbir fikri olmadığının farkına varır. Geçmişe dair hiçbir anısı olmayan adam, birden kendisini peşinde olan bir suikastçıdan kaçarken bulur. Bu sırada, sert olduğu kadar havalı bir polis olan karısı, adamı bulmak için umutsuzca bir arama başlatmıştır. Ancak kadının kocasını bulmak için verdiği çaba, kariyerinin sona ermesine neden olacak bir hamle olur.


Yabani (Tvar)

Orijinal Adı: Stray
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen: Olga Gorodetskaya
Ülke: Rusya

Olga Gorodetskaya’nın yönettiği Stray, tek çocuklarının kaybolmasından dört yıl sonra kendi çocuklarıyla yaşıt Vanya’yı evlat edinen Igor ve Polina çiftinin, ailelerine katılan bu yeni ferdi tanımaya başladıkça başlarından geçenleri konu ediniyor.


Resmi Sırlar (Official Secrets)

Tür: Dram, Gizem
Yönetmen: Gavin Hood
Ülke: İngiltere, ABD

Resmi Sırlar, Amerika Birleşik Devletleri’nin Irak’ın işgali ile ilgili ikinci bir Birleşmiş Millet kararını geçmekle görevli ülkelerden gelen diplomatlar üzerine gizlice ayrıldığını belirten bir notu sızdıran bilgi uçuran Katharine Gun’un hayatına dayanıyor.


Judy

Tür: Dram, Romantiks
Yönetmen: Rupert Goold
Ülke: İngiltere

Judy, Amerikalı şarkıcı ve aktris Judy Garland hakkında bir 2019 biyografik drama filmi. Rupert Goold’un yönettiği, Olivier ve Tony’nin aday gösterdiği West End ve Broadway oyununun Gökkuşağı Sonu’nun Peter Quilter tarafından uyarlanması.


Gece Gelen: Cin Bebek

Tür: Korku
Yönetmen: Bülent Aydoslu
Ülke: Türkiye

Yalnızca Kadınlara Musallat Olan Bir Cin.. Cinlerden Hamile Kalan Kadınların Öyküsü.. Cin ve İnsan Birleşiminden Doğan Cin Bebekler.. İblis’in oğlu olan Ziffar adındaki Cin, Doğa adında bir köylü kıza musallat olur. Hamile kalan Doğa, Cin bebeği doğurmak zorunda kalır. Bu durumdan kurtulmak isteyen Doğa; köy mezarlığındaki Cinlerle geri dönüşü olmayacak bir anlaşma yapmak zorunda kalır.


Laz Kit

Tür: Komedi
Yönetmen: Yusuf Atıcı, Zeki Akıncı
Ülke: Türkiye

Laz Kit, Amerika’dan küçük bir köye gelen genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Kalemiti Ceyn, Amerika’dan küçük bir köye geldiği zaman beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır. Tarlaya giden genç kadın, burada erkeklerin saldırısına uğrar. Peşindeki erkeklerden kaçan Kalemiti Ceyn, köy meydanına geldiğinde duruma şahit olan Deli Kadir tarafından kurtarılır. Ancak olanlar bununla da sınırlı kalmayacaktır.


Bacurau

Tür: Dram, Fantastik
Yönetmen: Kleber Mendonça Filho, Juliano Dornelles
Ülke: Brezilya

Bacurau, Kleber Mendonça Filho ve Juliano Dornelles’in yönettiği 2019 Brezilya garip bir batı filmi. Filmde Sônia Braga, Udo Kier ve Bárbara Colen yer alıyor. Film, Brezilya’daki sertão’da küçük bir kasaba olan Bacurau’nun etrafında dönüyor. ve Jüri Ödülü’nü kazandı.


Saklı Gerçekler (The Truth)

Orijinal Adı: La vérité
Tür: Dram
Yönetmen: Hirokazu Koreeda
Ülke: Fransa, Japonya

Saklı Gerçekler Hirokazu Kore-eda tarafından yazılmış ve yönetilen bir 2019 drama filmidir. Başrolünde Catherine Deneuve ve Juliette Binoche, Kore-eda’nın Japonya dışında, kendi dilinde değil, ilk filmi. 28 Ağustos 2019’da gösterime girdiği 76. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde açılış filmi seçildi.

İçerik hakkında ne düşünüyorsun?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görkem Barındık tarafından oluşturuldu

1993 yılında Ankara’da doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans; Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Akabinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Ana Bilim Dalı'nda “Dijitalleşen Medya ve Yarattığı Yeni Şiddet Alanı: Dijital Şiddet” başlıklı tezini tamamlayarak yüksek lisans programından mezun oldu. Şu an hâlihazırda doktora eğitimi için hazırlanmaktadır. Hayatın sadece biyografik bilgilerin çoğalması için yaşanan anlardan ve kariyer için oluşturulan öz geçmişlerden ibaret olmadığına inanır. Araştırır. Okur. Bıkar. Güler. Yazmayı sever, hayat hakkında kritik yapmayı da… Yemek yer, sevdikleri ile paylaşır. Özellikle de hayvanlar ile… Her zaman bir şeylerin arayışındadır ama neyin arayışında, kendisi de bilmez. Aykırıdır. Öyle biridir işte…

Janset ile röportaj

2020 Ocak ayı Netflix yayın takvimi