2019 Mayıs: Vizyonda hangi filmler olacak?

31 Mayıs

Godzilla II: Canavarlar Kralı (Godzilla: King of the Monsters)

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
Yönetmen:
Michael Dougherty
Ülke:
ABD

2014 yapımı Godzilla’nın devam filmi niteliğinde olan “Godzilla: King of Monsters”de Godzilla’nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışması ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozması konu ediliyor.

Godzilla II: Canavarlar Kralı

Ma

Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen:
Tate Taylor
Ülke:
ABD

Ma, orta yaşlarındaki bir kadın ile arkadaşlık kuran bir grup gencin başlarına gelen olayları konu ediyor. Sue Ann, kasabaya yakın zamanda taşınmış olan Maggie adında bir kız ve onun arkadaşları ile tanışır. Tam da bu sırada evinde büyük bir parti düzenleyen Sue, gençlerin de aralarına katılmasını ister. Gençler, başlarına geleceklerden bihaber, partide Sue ile birlikte gönüllerince eğlenir, ancak bir süre sonra tuhaf şeyler yaşamaya başlarlar…

Ma

Düzenbazlar (The Hustle)

Tür: Komedi
Yönetmen:
Chris Addison, Anne Dudley
Ülke:
ABD

Anne Hathaway ve Rebel Wilson’ın iki dolandırıcıyı canlandıracağı filmde, ikili bir teknoloji adamının peşine düşüyor. Dolandırıcılardan birinin gösterişli ve alımlı diğerinin ise tahmin edilemez bir karakter olması göze çarpıyor.

Düzenbazlar

Astral Seyahat

Tür: Korku
Yönetmen:
Hasan Gökalp
Ülke:
Türkiye

Üç yakın arkadaş olan Aslı, Ece ve Çiğdem, son zamanlarda astral seyahat ile ilgilenmeye başlar. Ruhlarını bedenlerinden ayırmayı başaran kızlar, dünyanın farklı noktalarında ruhları ile yaptıkları keşiflerle büyülenirler. Ancak astral seyahati sırasında paranormal olaylar yaşayan Aslı, bu durumun etkisinden çıkamaz. Bir cinin musallat olmasıyla kara büyünün etkisi altına giren genç kızların, kendilerini cinden kurtarmak için tekrar astral seyahet etmesi gerekecektir. Aslı, Ece ve Çiğdem, kendilerine musallat olan cinlerden ve etkisi altına girdikleri büyüden kurtulmayı başarabilecek midir?

Astral Seyahat

Enes Batur Gerçek Kahraman

Tür: Komedi
Yönetmen:
Doğa Can Anafarta
Ülke:
Türkiye

Enes Batur Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla tanınan Enes Batur’un rol aldığı “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur’un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı.


Hotel Mumbai

Tür: Dram
Yönetmen:
Anthony Maras
Ülke:
Avustralya, Hindistan, ABD

Hotel Mumbai, 2008 yılında Taj Mahal Palas Otelde meydana gelen terör saldırısının hikayesini konu ediyor.

Hotel Mumbai

Kaçış Oyunu (Play or Die)

Tür: Korku, Gerilim
Yönetmen:
Jacques Kluger
Ülke:
Belçika

Oyun tutkunu olan Lucas ve Chloe kaçış oyunu Paranoya’ya katılmaya karar verir. İlk bilmeceyi başarıyla çözen ikili, terk edilmiş bir akıl hastanesine götürülür. Korkutucu bir ormanın içindeki bu yerde kendileri gibi finale kalan dört oyuncu daha vardır. Oyuncular, kapatıldıkları yerden kurtulup oyunu tamamlamanın yolunu aramaya başlar. Ancak çok geçmeden içlerinden sadece bir kişinin oradan sağ çıkacağını anlarlar…

Kaçış Oyunu

Güvercin Hırsızları

Tür: Dram
Yönetmen:
Osman Nail Doğan
Ülke:
Türkiye

Güvercin Hırsızları, çaldığı güvercinler ile arkadaşının hayalini gerçekleştirmeye çalışan genç bir delikanlının hikayesini konu ediyor. Osman Doğan’ın ilk uzun metraj filmi olan Güvercin Hırsızları’nın oyuncu kadrosunda Seyit Nizam Yılmaz, Mert Buğra Tataroğlu, Gökhan Yıkılkan, Kutay Sandıkçı gibi isimler yer alıyor.

Güvercin Hırsızları

Kral Midas’ın Hazinesi

Tür: Komedi
Yönetmen:
Mesut Çetin
Ülke:
Türkiye

Kral Midas’ın Hazinesi, şans eseri buldukları define haritasının peşine düşen üç arkadaşın hikayesini konu ediyor. Eskişehir’de yaşayan Kahveci İbrahim, Yunus ve Rambo Ali, bir gece başlarına geleceklerden habersiz, domuz avına çıkar. Ancak çıktıkları bu yolculukta, başlarını beladan uzat tutamaz. Düzenbaz bir iş insanı olan David ve adamlarını peşinde takan ekip, kendilerini büyük bir kaosun içerisinde bulur.

Kral Midas'ın Hazinesi

Onun Filmi

Tür: Belgesel
Yönetmen:
Su Baloğlu, Merve Bozcu
Ülke:
Türkiye

Sinema alanında akademik kariyer yapmayı hedefleyen Su Baloğlu ve Merve Bozcu sinemaya dair kafalarda oluşan soruların cevaplarını bulmak için işe koyulur. Sektörün deneyimli isimleri ile söyleşi gerçekleştiren iki genç kadın, “Bir film nasıl yapılır, nereden başlanır? gibi sektörün en temel sorularının cevaplarını arar.

Onun Filmi

Notti magiche (Magical Nights)

Tür: Dram, Komedi
Yönetmen:
Paolo Virzì
Ülke:
İtalya

Magical Nights

İçerik hakkında ne düşünüyorsun?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görkem Barındık tarafından oluşturuldu

1993 yılında Ankara’da doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans; Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Akabinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Ana Bilim Dalı'nda “Dijitalleşen Medya ve Yarattığı Yeni Şiddet Alanı: Dijital Şiddet” başlıklı tezini tamamlayarak yüksek lisans programından mezun oldu. Şu an hâlihazırda doktora eğitimi için hazırlanmaktadır. Hayatın sadece biyografik bilgilerin çoğalması için yaşanan anlardan ve kariyer için oluşturulan öz geçmişlerden ibaret olmadığına inanır. Araştırır. Okur. Bıkar. Güler. Yazmayı sever, hayat hakkında kritik yapmayı da… Yemek yer, sevdikleri ile paylaşır. Özellikle de hayvanlar ile… Her zaman bir şeylerin arayışındadır ama neyin arayışında, kendisi de bilmez. Aykırıdır. Öyle biridir işte…

Bir Gün Mutlaka (1 Mayıs özel)

Crazy Ex-Girlfriend