2019 Ekim: Netflix yayın takvimi

2019’un Ekim ayında Netflix‘de neler olacak? Filmlerden dizilere, belgesellerden yarışma programlarına, animasyonlardan stand-up gösterilerine kadar birçok yapım Netflix’de. İşte 2019 Ekim ayı Netflix yayın takvimi…

1 Ekim

Nikki Glaser: Bangin

Bu İçerik: Seksi
Tür: Stand-Up
Başrol: Nikki Glaser

Nikki Glaser; seks, ayıklık ve öz güvensizliklerini aşma hakkındaki bu keskin stand-up komedisinde düşüncelerini dobra dobra paylaşıyor. Üstelik ayrıntıları da atlamıyor.


2 Ekim

The Good Place

Bu İçerik: Sıra Dışı, Muzip
Sezon: 3
Tür: Komedi
Yönetmen: Michael Schur
Ülke: ABD

Bencil Eleanor Shellstrop, ölümünün ardından bir hata sonucunda İyi Yer’e gelir. Burada kalmaya kararlı olan Eleanor, daha iyi bir insan olmaya çalışır.


Living Undocumented

Bu İçerik: Duygusal
Sezon: 1
Tür: Politik, Belgesel
Yönetmen:
Ülke: ABD

ABD’nin göç politikaları değişirken ülkede kaçak yaşayan sekiz ailenin kaderi belirsizliğini korumaktadır.


4 Ekim

Süper Öcüler (Super Monsters)

Bu İçerik: Hayal Ürünü, İyi Hissettiren
Sezon: 3
Tür: Animasyon
Yönetmen: Avi Arad
Ülke: ABD, Kanada

Dünyanın en ünlü öcülerinin okul öncesi çağındaki çocukları, bir yandan anaokuluna hazırlanırken özel güçlerinde ustalaşmaya çalışır.


Peaky Blinders

Bu İçerik: Şiddet İçerikli
Sezon: 5
Tür: Drama, Suç
Yönetmen: Steven Knight
Ülke: Britanya

1919 yılında İngiltere, Birmingham’daki bir suç çetesinin başında ne pahasına olursa olsun yükselmeyi kafasına koymuş, acımasız mafya babası Tommy Shelby vardır.


In the Tall Grass

Bu İçerik: Tehditkâr, Korkutucu, Sürükleyici
Tür: Gerilim
Yönetmen: Vincenzo Natali
Ülke: Kanada

Bir oğlanın yardım feryatlarını duyan hamile bir kadın ve kardeşi, büyük bir çayırlık alana girer. Ancak buradan bir çıkış olamayabileceğini fark ederler.


Raising Dion

Bu İçerik: Samimi, Hayal Ürünü
Sezon: 1
Tür: Çizgi Roman
Yönetmen: Carol Barbee
Ülke: ABD

Dul bir anne, oğlunun yeni ortaya çıkan süper güçlerini çevreleyen gizemi çözmek için kolları sıvar ve onun olağanüstü yeteneklerini gizlemeye çalışır.


Rotten

Tür: Belgesel
Sezon: 2
Yönetmen:
Ülke: ABD

Bu belgesel dizi, tatsız gerçekleri ortaya çıkarmak ve ne yediğimizi belirleyen gizli güçleri ifşa etmek için gıda tedarik zincirinin tam merkezine gidiyor.


8 Ekim

Deon Cole: Cole Hearted

Bu İçerik: Muzip
Tür: Stand-Up
Başrol: Deon Cole
Ülke: ABD

Kalan son saf anlatım şeklinin mizah olduğuna yürekten inanan Deon Cole, İsa’ya şükretmek için en doğru zamanı ve “o zaman” demek için en yanlış zamanı açıklıyor.


9 Ekim

Yürüyen Ölüler (The Walking Dead)

Bu İçerik: Tehditkâr, Korkutucu
Sezon: 9
Tür: Drama, Korku
Yönetmen: Glen Mazzara, Frank Darabont, Scott M. Gimple
Ülke: ABD

Rick, Pete konusunda Deanna’yla yüzleşir. Glenn, Nicholas’ı topluluktan ayrılmaması için uyarır. Darly ve Aaron, ormanda rahatsız edici bir manzarayla karşılaşır.


Rhythm + Flow

Bu İçerik: Sert Gerçekçi, Duygusal, Heyecanlı
Tür: Müzik Yarışması
Ülke: ABD

Bu müzik yarışması programında Tip “T.I.” Harris, Cardi B ve Chance the Rapper’dan oluşan jüri, rap müziğin yeni süperstarını bulmak için sokaklara iniyor.


11 Ekim

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi

Tür: Gerilim, Dram
Yönetmen: Vince Gilligan
Ülke: ABD

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, kaçırılan bir adamın özgürlük arayışını konu ediyor. Tutsaklıktan kurtulan adam, kendisi için yeni bir hayat kurmaya çalışırken, kaçmaya çalıştığı geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır.


The Forest Of Love

Bu İçerik: Ezber Bozan
Tür: Suç, Dram
Yönetmen: Sion Sono
Ülke: Japonya

Karizmatik bir liderin takipçilerini tuhaf, dehşetli, ölümcül ve ahlaksız bir yola nasıl soktuğunu anlatan bu kurgusal uyarlamayı yaratıcı yönetmen Sion Sono yönetiyor.


12 Maymun (1995)

Orijinal Adı: Twelve Monkey
IMDb: 8
Tür: Dram, Gerilim, Bilim Kurgu
Yönetmen: Terry Gilliam
Ülke: ABD

Dünyada insanlığın yok olmasına yetecek derecede tehlikeli olan bir virüs yaklaşık beş milyar kişinin ölümüne yol açmıştır. Geriye kalan az sayıdaki insan yer altlarına kurdukları barınaklarda yaşamlarını sürdürebilmektedirler. Bu esnada virüsün yok olması için bir çözüm yolu bulan insanlar, zamanda geriye gidebilecekleri bir zaman makinesi yaparlar. İlk test sürüşü içinse eski bir mahkûm olan James Cole gönüllü olur. James kendisini yedi yıl geride, bir akıl hastanesinde bulur. Akıl hastanesi gibi bir ortamda gelecekten geldiğini ve misyonunu anlattığında ise gerçek anlamda akıl hastası etiketi yemesine neden olur.


Fractured

Bu İçerik: Tehditkâr, Sürükleyici
Tür: Gerilim
Yönetmen: Brad Anderson
Ülke: ABD

Karısı ve yaralı kızı acil servisten kaybolduktan sonra, bir adam paniğe kapılmış bir arama yapar ve hastanenin bir şeyler sakladığına ikna olur.


Aşk Planı (The Hook Up Plan )

Orijinal Adı: Plan Coeur
Bu İçerik: İyi Hissettiren, Romantik
Sezon: 2
Tür: Komedi
Yönetmen: Chris Lang, Moemie Saglio, Julien Teisseire
Ülke: Fransa

Parisli Elsa eski sevgilisini unutamayınca, onun hayata devam etmesini isteyen en iyi dostları gizlice bir erkek escort tutarlar. Ama bu plan biraz fazla iyi sonuç verir.


14 Ekim

My Country: The New Age

Bu İçerik: Samimi, İlham Verici, Romantik
Tür: Politik
Yönetmen:
Ülke: Kore

Yeni bir çağın şafağında, farklı siyasi güçler arasında erk ve egemenlik savaşı verilirken Goryeo dönemindeki dostlar düşman olur.


16 Ekim

Ghosts of Sugar Land

Tür: Belgesel
Yönetmen: Bassam Tariq
Ülke: ABD

Amerikalı Müslüman bir arkadaş grubu, arkadaşları Mark’ın IŞİD’e katılmak üzere ayrılmasının şokunu yaşarken onun kaderi ve neden aşırılığı seçtiği üzerine kafa yorar.


18 Ekim

Living With Yourself

Bu İçerik: Ezber Bozan
Sezon: 1
Tür: Drama, Komedi
Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Ülke: ABD

Aşkta ve yaşamda hüsrana uğramış bir adam, gizemli bir tedavinin ardından eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu fark eder.


La Casa De Las Flores

Bu İçerik: Erotik
Sezon: 2
Tür: Drama
Yönetmen: Manolo Caro
Ülke: Meksika, ABD

Bu kara komedide, güçlü ve zengin bir kadın, ailesinin kirli sırlarının kocasının metresi tarafından ifşa edilmesinin ardından mükemmel aile imajını korumaya çabalıyor.


The Laundromat

Bu İçerik: Muzip
Tür: Komedi
Yönetmen: Steven Soderbergh
Ülke: ABD

Sigorta sahtekârlığını araştıran dul bir kadın (Merly Streep), Panama’da iki avukatın dünyanın mali sistemini istismar ettiğini açığa çıkarır.


Baby

Tür: Gençlik, Drama
Sezon: 2
Yönetmen: Anna Negri, Andrea De Sica
Ülke: İtalya

Roma’nın varlıklı kesimlerinden iki genç kız, ailelerinden ve okul arkadaşlarından sıkılarak şehrin yeraltı dünyasına kapılır ve çifte hayat yaşamaya başlar.


Eli

Tür: Korku
Yönetmen: Ciarán Foy
Ülke: ABD

Eli, nadir görülen bir hastalıktan muzdarip olan genç bir çocuktur. Hastalığı için çeşitli tedaviler denense de istenilen sonuç bir türlü alınamaz. Son olarak tedavi için ıssız bir ortamda bulunan bir kliniğe götürülür. Klinik başlarda bu zamana kadar tedavi gördüğü diğer merkezlere benzemektedir. Ancak bir süre sonra Eli, gölgelerde saklanan kötü bir varlığın farklında varır. Gördüklerinden sonra klinikten kaçmaya çalışan Eli, kendisini büyük bir tuzağın içesinde bulur.


22 Ekim

Jenny Slate: Stage Fright

Tür: Stand-Up
Başrol: Jenny Slate
Ülke: ABD

Jenny Slate’in komedi gösterisinde canlı stand-up, ailesine ve yetiştirilme şekline yapılan belgesel tarzında bir bakış ile harmanlanıyor.


23 Ekim

Breakfast, Lunch & Dinner

Bu İçerik: İlham Verici, Duygusal
Tür: Yemek ve Seyahat
Ülke: ABD

Ünlü konuklar, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin mutfağını ve kültürünü keşfetmek için Şef David Chang’e katılıyor.


24 Ekim

Daybreak

Bu İçerik: Ezber Bozan, Heyecanlı
Sezon: 1
Tür: Komedi, Drama
Yönetmen: Aron Eli Coleite, Brad Peyton
Ülke: ABD

Bu mizahi drama dizisinde, dışlanan liseli bir genç zombilerle ve Mad Max tarzı çetelerle dolu kıyamet sonrası dünyada yol alırken kayıp aşkını bulmaya çalışıyor.


25 Ekim

The Kominsky Method

Bu İçerik: Seksi
Sezon: 2
Tür: Komedi
Yönetmen: Chuck Lorre
Ülke: ABD

Oyuncu koçu Sandy Kominsky ve en yakın dostu Norman Newlander yaşlanmanın inişli çıkışlı yollarında ilerlerken birbirlerinin hayatında kahkahanın eksik olmamasını sağlar.


Çıngıraklı Yılan (Rattlesnake)

Bu İçerik: Tüyler Ürpertici, Korkutucu, Sürükleyici
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen:
Ülke:

Gizemli bir yabancı, bekar bir annenin kızını ölümcül bir yılan ısırığından kurtarır. Kadın da bu iyiliğe karşılık akılalmaz bir bedel ödemek zorunda kalır.


Dolemite Is My Name

Bu İçerik: Seksi, Samimi
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Craig Brewer
Ülke: ABD

Hollywood tarafından dışlanan çok yönlü sanatçı Rudy Ray Moore, 1975 tarihli siyasi istismar filmi Dolemite’ı tek başına yapmaya girişir. Eddie Murphy başrolde.


Irmandade

Bu İçerik: Sert Gerçekçi, Şiddet İçerikli
Tür: Gerilim
Sezon: 1
Yönetmen: Helena Girón, Samuel M. Delgado
Ülke: Brezilya, ABD

Abisinin (Seu Jorge) Brezilya’da giderek güçlenen bir suç örgütünün lideri olduğunu öğrenen dürüst bir avukat (Naruna Costa), ahlaki bir dönüm noktasına gelir.


29 Ekim

Arsenio Hall: Smart & Classy

Bu İçerik: Absürt
Tür: Stand-Up
Başrol: Arsenio Hall

Arsenio Hall yeni stand-up gösterisinde yaşlanmaktan, değişen zaman ve kültürden, sosyal meselelerden ve hatta ayak parmaklarından bahseder.

İçerik hakkında ne düşünüyorsun?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Görkem Barındık tarafından oluşturuldu

1993 yılında Ankara’da doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans; Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Akabinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Ana Bilim Dalı'nda “Dijitalleşen Medya ve Yarattığı Yeni Şiddet Alanı: Dijital Şiddet” başlıklı tezini tamamlayarak yüksek lisans programından mezun oldu. Şu an hâlihazırda doktora eğitimi için hazırlanmaktadır. Hayatın sadece biyografik bilgilerin çoğalması için yaşanan anlardan ve kariyer için oluşturulan öz geçmişlerden ibaret olmadığına inanır. Araştırır. Okur. Bıkar. Güler. Yazmayı sever, hayat hakkında kritik yapmayı da… Yemek yer, sevdikleri ile paylaşır. Özellikle de hayvanlar ile… Her zaman bir şeylerin arayışındadır ama neyin arayışında, kendisi de bilmez. Aykırıdır. Öyle biridir işte…

2019 Ekim: Vizyonda hangi filmler olacak?

Dövüşçü